İSTANBUL / SARIYER - Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

ÖĞRENCİLERİMİZLE YAPILAN BU ÇALIŞMADA BİZE DESTEK VEREN "JALE UÇAR"  HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZ YİYECEK iÇECEK HİZMETLERİ ALANI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ  MEETKAP PROJESİ KAPASAMINDA "HÜSEYİN KALKAVAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ,SARIYER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİ ATÖLYE ORTAMINDA AĞIRLADI."YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI" İLE İLGİLİ BİLGİLER ALINIP,UYGULAMALAR YAPILDI.

Ock

Kas

Okulumuz Mesleki Açık Lise ve Öğrgün Eğitim Öğrencileri  eğlencilei bir gün geçirdiler. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

May

"MESLEKİ EĞİTİMDE AVRUPA UYGULAMALARINI TANIYORUZ" ,"KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ UYGULAMALARINDA FARKLI YAKLAŞIMLAR"KONUSUNDA EDİNDİKLERİ DENEYİMLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTILAR.EKİBİMİZE  BAŞARILAR DİLER ,TEŞEKKÜR EDERİZ...

Ock

Erasmus+Programı "Mesleki Eğitimde Avrupa Uygulamalarını Tanıyoruz" Projesi Kapsamında 1.Grup Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Katılımcıları Macaristan Budapeşte´de eğitimlerine başlamışlardır.