T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SARIYER - Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tobb Projektör 2024 Yarışmasında Finale kaldık.

FİNALDEYİZ TOBB PROJEKTÖR 2024 yarışmasında okul proje takımımız 1017 başvuru arasından finale kalan 60 takım arasına girmeye hak kazanmıştır. Okul proje takımımıza başarılar dileriz.  
Yarışma gençlerin profesyonel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, inovasyon ve girişimciliğe olan ilgisini artırmak, genç fikirlerin desteklenerek yeni bir girişime dönüşmesi ve ticarileşmesine destek sağlamak için ilk adımda okullardan gelen proje veya iş fikirlerini içeren başvuruların değerlendirilerek en iyi 60 projenin finalist olarak belirlenmesi.
İkinci adımda; finale kalan proje takımlarına geleneksel girişimcilik ve ileri girişimcilik eğitimleri ile deneyim paylaşımlarını içeren mentörlük programı uygulanarak ilk 10 proje veya iş fikrinin belirlenmesi, üçüncü adımında ise dereceye girmeye hak kazanan takımlara, projelerinin geliştirilmesi, teknolojik girişimler haline getirilmesi ve ticarileşmesi için ihtiyaç duydukları desteğin sağlanarak; hızlı büyüyen ve ölçeklenebilir bir iş modeline sahip “StartUp” olmaları yolunun açılması amaçlanmaktadır.

27-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 22:01 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Tobb, Yarışma, Final,